En god nattesøvn til dig og din baby

Efter den første tid hvor jeres nyfødte formentlig har sovet inde hos jer i soveværelset skal barnet til at sove alene. Det kan være en stor omvæltning, og føles for uoverskueligt for både dig og din baby. Det er vigtigt at I føler jer trygge ved situationen, for en eventuel tvivl vil barnet måske kunne mærke som uro. Det smarteste er hvis værelset ligger tæt på jeres soveværelse, både så I kan høre hvis han eller hun græder og fordi der er bare er kortere derind hvis de har tabt sutten eller skal ammes midt om natten. Men udover beliggenheden af værelset så er der noget tilbehør som kan gøre det hele lidt mere afslappet og være med til at skabe en god overgang til at skulle sove alene.

Babyalarm – et uundværligt redskabpad-850-wh

Først og fremmest er det vigtigt at du er sikker på at høre barnet hvis det græder. Selvom værelset ligger lige op af jeres soveværelse kan man måske have svært ved at falde i søvn på grund af frygten ved ikke at vågne hvis den lille purk bliver ked af det. En babyalarm kan løse din bekymring. Ved at have den stående lige ved siden af hovedet på natbordet er det svært ikke at høre hvis der er noget galt i værelset ved siden af. Den babyalarm vi vil foreslå jer er Padwico som er den første godkendte fulddigitale babyalarm. Den har en rækkevidde på 500 m ved frit sigte og hvis rækkevidden overskrides alarmerer forældreenheden dig. Den måler temperaturen omkring babyen og der er et natlys i babyenheden. Det vil være til glæde for både babyen men også for dig når du skal derind om natten uden at vælte alt for mange ting. Der medfølger oplader og genopladelige batterier og begge enheder fortæller selv når batteriniveauet er lavt.
Det bedste af det hele ved denne babyalarm er at den har en lav udstrålingseffekt der kun svarer til 8% af det niveau andre babyalarmer ligger på.

 Kan købes hos Whiteaway.dk, for 929 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Belysning7097070ika

Mens en babyalarm er noget af det mest tryghedsskabende for dig som forældre når dit barn efter den første tid skal til at sove på sit eget værelse, så kan der være noget andet der er vigtigt for barnet. Den første tid er barnet nok ikke bange for mørket, da babyer ikke har oplevet så meget og deres fantasi er ikke så veludviklet, så de kan ikke forestille sig de farer der måske kan gemme sig i mørket. Senere når de begynder at få fornemmelsen af hvad der kan være farligt så er et lys om natten vigtigt. Den lampe vi har fundet kan fungere i begge perioder af dit barns liv. Lampen fra Brilliant hænger 91 cm ned fra loftet og fungerer som en slags uro der kan beskæftige barnet og holde ham eller hende underholdt. Senere kan det bruges som en natlampe da pæren sidder oven på flyveren vil lyset ikke skinde direkte ned i hovedet på barnet, men stadig give en belysning der kan skabe tryghed.

 Kan købes hos Bekko.dk, for 449 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Ro skal der til – StillelegSTILLELEG

Denne plakat er måske mest en reminder til dig som forældre om at være stille når barnet sover. Du må gerne liste dig ind og betaget iagtage dit smukke barn der helt fredfyldt ligger og sover, men for dit barn og din egens skyld så lad det være en stiltiende glæde med rolige bevægelser så du ikke banker foden ind i et møbel eller træder på en legoklods i begejstringsdansen.

 Kan købes hos Livingshop.dk, for 199 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen