Overvejer du at bygge til?

Der er mange gode grunde til at vælge at lave en tilbygning. Ofte vokser ens behov, og man vokser ud af den oprindelige bolig, og i stedet for at skulle købe et helt ny sted, kan det være godt givet ud af at bygge til. Du kan både få mere plads og øge din boligs værdi fremadrettet.

Mangler du plads?

Som hovedregel er det, hvis man bor i hus, at man har mulighed for at bygge til og udvide. Det er noget sværere, hvis du bor i lejlighed. Det er dog muligt, hvis nogle lejligheder skal slås sammen, og man så på den måde kan udvide ens egen lejlighed ved at inddrage kvadratmeter fra nabolejligheden.

Det er dog hyppigst ved huse, at der laves tilbygninger. Det kan enten være at lave udestuer, ekstra værelser, en stor garage eller soveafdelinger med tilhørende badeværelser. Mulighederne er virkelig mange, så det er bare om at tænke på, hvad der ville give mening for netop din situation.

Hvis du har familie, er det typisk, når der kommer flere børn til, at behovet for et større hus vokser. Det er også meget udbredt, at unge mennesker bor sammen i bofællesskaber i huse lidt uden for byen, hvor man har et værelse hver. Her giver det også mange flere muligheder, hvis der bliver tilføjet et ekstra værelse eller afdeling.

Et godt resultat

Lige meget hvilken situation du er i, om du har familie og bor i hus, eller hvis du er udlejer af et hus som bofællesskab, kan det være en stor mundfuld at skulle planlægge, indrette og stå for tilbygningen.

Derfor kan det være godt givet ud at få andre til at stå for det. Der findes mange forskellige håndværkervirksomheder, enten som kan stå for dele af byggeriet, men der findes også nogle, der står for det hele, og på den måde kan du lettere slappe af og overlade det til eksperterne.

Når man står i et byggeprojekt, hvad end det er at få lavet en tilbygning eller noget helt andet, så kan det være forbundet med stress og søvnløse nætter. Man tænker over, om alt går som planlagt, og tidsplanen bliver holdt. Hvis du vil have en pålidelig samarbejdspartner til din håndværkeropgave, så læs mere her og få et tilbud.

Få en roommate

Når du har fået overstået din tilbygning og byggeprojekt, og det hele forhåbentligt er blevet, som du havde sat næsen op efter, kan du højest sandsynligt mærke, at den ekstra plads gør noget godt for din bolig.

Det kan også være, at du nu har svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre med den ekstra plads, hvis du nu har fået lavet en helt ny afdeling. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel leje et værelse ud og få en roommate. Selvom du har familie, kan det stadig være en ide at skulle betale lidt mindre husleje, fordi der er en ekstra til at byde ind.

Hvis du i forvejen bor i et hus, som er indrettet som bofællesskab, kan I få en ekstra beboer med ind i kollektivet. På den måde vil huslejen nok også falde, og der er flere til at hjælpes om de fælles pligter.

Et godt sted at starte med at finde en ny roommate er ved at lave opslag på nettet eller på relevante sider. Findroommate.dk er en meget populær side, hvor både udlejer og lejer kan søge efter hinanden. Start jagten på din nye roommate her.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen