Trænger dit havebord til en overhaling? – Sådan kan du pifte det gamle havebord livligt op

Med tiden bliver de fleste havemøbler medtaget. Det gælder også haveborde, der som oftest står udendørs i mange måneder, år efter år. Det kan resultere i et slidt udtryk, som kan være svært at komme til livs, hvis man ikke er det store gør-det-selv-menneske, eller hvis man ikke har luft i budgettet til at købe et nyt. Heldigvis er der billigere alternativer, som med garanti vil pifte sommerstemningen i haven op, og på samme tid kan du beskytte dit havebord med denne løsning.

Det kan være et stort projekt at renovere sine havemøbler. Særligt havebordet kan være svært at finde tid til at gøre i stand, da det selvfølgelig tager tid at slibe ned, polere, lakere, pudse eller hvad der ellers skal til for at give et havebord et pænt udseende efter mange års brug udenfor.

Derfor vælger nogle at købe sig et nyt havebord, men hvorfor gøre det, hvis havebordet faktisk godt kan holde nogle år endnu?

Der findes nemlig andre alternativer, som vil gøre det nemmere at få den idylliske sommerstemning tilbage omkring havebordet.

Et af de bedre bud på en god og billig løsning er at købe en lækker voksdug til sit havebord. På den måde vil dit havebord blive beskyttet mod solens stråler samt regn og støv, og oveni købet vil du få nemmere ved at fjerne væsker og madvarer, som du eller andre kommer til at spilde på bordet i løbet af sommerens hyggelige stunder.

En lækker voksdug kan selvfølgelig bruges til mange flere formål, men du kan altså forlænge dit havebords levetid med en smuk og sommerlig voksdug til terrassen. De fine duge fås i mange forskellige farver og mønstre, så det handler bare om at finde den, som passer bedst til din personlige stil. Se eksempelvis udvalget hos CasaDecor.dk, som tilbyder mange fine bud på en flot tekstilvoksdug.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen