Sommerhygge i egen have 

Den danske sommer vil ikke ebbe ud. Og hvorfor skulle den også det, når den giver os så mange fantastiske muligheder for at nyde vores udendørsområder.  

På boligstyle.dk elsker vi sommeren. Særligt fordi den lader os dase i sommersolen, når vi er færdige med at forskønne haven. Og hvilke bedre afslapningsmuligheder findes der end i vores egen sommerhyggekrog ude under solen og de friske briser. 

Indret din egen hyggekrog i haven 

Du behøver slet ingen terrasse for at skabe verdens bedste hyggekrog. Der findes masser af råd til terrassen, men til dette projekt skal du blot bruge to træer, der danner skygge, og så en af dine bedste hængekøjer 

Hængekøjen er det perfekte sted at dase – og i Danmark er flere og flere begyndt at få øjnene op for, at en hængekøje ikke blot er et forvokset net, der klemmer om ryggen, men en designvare, som tilbyder god komfort! 

Tidligere var en hængekøje en ting, der kun hang i mormors have og som ikke var særlig sjov at lægge i. Faktisk var det svært at finde en behagelig stilling, og man kunne til tider frygte at blive slynget ud af det gyngende virvar af reb, som prøvede at kvæle én. Det var heldigvis dengang! 

I dag findes der et overraskende stort udvalg af hængekøjer i Danmark. Der er specifikke typer fra både Mexico og Brasilien, der forener kulørt sydlandsk design med komfort for alle pengene. Det flotte look og de særligt bløde stoffer er netop det, der gør det til et oplagt redskab i vores hyggekroge. Spænd blot hængekøjen op imellem to træer, der forsyner dig med skygge, og sørg så for, at der er godt med planter omkring dig, der skaber et hyggeligt miljø. Husk på at det er følelsen af at være alene og isoleret, der ofte giver den der hyggelige fornemmelse, og dertil er potter og planter, som skærmer af, de oplagte valg! 

Som ekstra fine detaljer, kan det være værd at overveje, om ikke du skal stable dine yndlingsbøger nær dig, så du altid kan gribe ud efter godt læsestof, der opsluger den omkringværende verden. Sørg derudover for at have et godt glas vin nær dig, så har du alt til simpel og helt fantastisk sommerhygge! 

 

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen