Få taget til at række lidt længere

Hvis du er boligejer, er du sikkert bevidst om, hvad det kræver at vedligeholde et hus – både indvendigt og udvendigt. Du har måske trænet øjet til hurtigt at opfange, hvad der i det daglige trænger til en kærlig hånd. Men sommetider er det også nødvendigt at tage sig af det, der ikke lige umiddelbart fremstår beskadiget eller på anden måde forsømt. De værste husskader er nemlig ikke altid lige til at få øje på, hvorfor det er nødvendigt engang i mellem lige at følge op på boligens tilstand.

Vi har eksempelvis en tendens til at overse taget, da det for de færreste af os er noget vi har særligt fokus på. Og selve tagets tilstand kan desuden også snyde gevaldigt, da taget kan fremstå helt forskelligt – alt efter om vi observerer det i tørt eller vådt vejr.

Har du lagt mærke til forandringer?

Hvis du har lagt mærke til gullige eller grønlige bevoksninger på dit tag i det våde vejr, er det sandsynligt, at dit tag er blevet offer for algebevoksninger. Den gode nyhed er dog, at AlgeKvit tilbyder algebehandling af tag.

Alt efter hvor hårdt ramt dit tag er, kan det være nødvendigt med enten en almindelig algebehandling eller en tagrens. En tagrens er lidt ”skrappere” end den almindelige algebehandling, hvorfor tagrensen også kun er nødvendig én gang. Derefter kan taget vedligeholdes med årlige (eller halvårlige) algebehandlinger. Udover at taget bliver helt som nyt igen, er der også klare fordele ved behandlingerne. Det forholder sig nemlig således, at alger tiltrækker fugt, hvorfor der er langt højere risiko for diverse vandskader, så snart taget er blevet offer for bevoksningen. Derfor er det klart også billigere på længere sigt at investere i nogle algebehandlinger. AlgeKvit tilbyder tilmed en abonnementsordning, hvor der er besparelser at hente, så snart du vælger flere behandlinger. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få gjort noget ved taget!

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen