3 store fordele ved et eternittag

Der findes et hav af forskellige tagtyper derude, og det er derfor ikke altid lige let at finde det perfekte materiale, hvis du skal have monteret nyt tag. Da det ikke ligefrem er billigt at få monteret nyt tag, er det også en stor beslutning, som skal gennemtænkes grundigt. Det er de færreste, som har den helt store viden inden for tagmaterialer, og derfor er det en god idé at undersøge fordele og ulemper ved de forskellige materialer. På den måde får du et overblik over alle de forskellige materialer og kan lettere fravælge dem, som slet ikke fungerer til dit nye tag. En rigtig god tagløsning, der er værd at undersøge nærmere, er eternittag. Det er et tagmateriale, som har en hel masse fordele, og her får du 3 af de største. 

1.   Det er miljøvenligt

En af de helt store fordele ved et eternittag er, at det er lavet af et miljøvenligt materiale; fibercement. På den måde kan du altså være sikker på, at du ikke yder nogen unødig skade over miljøet, når du vælger netop dette tagmateriale. Det er derfor en rigtig stor fordel, hvis du går lidt op i miljøet og gerne vil hjælpe, hvor du kan. 

2.   Næsten ingen vedligeholdelse

Med et eternittag kan du være sikker på at have et tag, som ikke kræver meget ekstra arbejde. Det er for de fleste danskere en stor fordel, da de færreste har lyst til at kravle rundt på taget og fikse huller og skrubbe snavs og råd af. Det gør derfor livet en hel del nemmere, hvis du investerer i et vedligeholdelsesfrit tag. 

3.   Få det billigt

I forhold til andre tagløsninger, så er eternittag en rigtig billig løsning. Materialet er i sig selv en hel del billigere end teglsten og skiferfliser. Desuden, er det også nemmere at montere, fordi det er et let materiale, hvilket også er med til at nedsætte prisen.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen