Tablets – iPad, Android & Windows – test sammenligning 2014 / 2015

Der findes mange tablets. Hvilken skal du vælge? Hvilken er bedst? Og hvilken passer bedst til dine behov?

Vi har sat os for at lave en sammenligning af, hvilke tablets der er noget værd. Med andre ord: en sammenligning af de bedste tablets på markedet. Vi tager udgangspunkt i forskellige tests, der er lavet af organisationer – fx Forbrugerrådet Tænk.

Vi har sammenlignet følgende tablets:

  • Apple iPad Air, Apple iPad Mini, Samsung Galaxy Tab, Amazon Kindle, samt Microsoft Surface 2.

Brug indholdsfortegnelsen til at navigere med.

Apple iPad Air – test 2014 / 2015

Apple iPad Air Wi-Fi 16 GB hvidTÆNK Bedst i testiPad Air er den nyeste iPad-model fra Apple.

Forskellen fra de ‘gamle’ iPads og denne nye, er at designet er meget anderledes. Javist – der er en skærm, men kanten rundt om skærmen er blevet smallere. Den er nemmere at holde ved. Derudover er den både tyndere og vejer væsentligt mindre.

I forhold til lyd, så halter denne iPad – og alle andre iPads, efter. Her har Samsungs Tablets en bedre lyd, hvor de dog har en dårligere skærmkvalitet.

Skærmkvaliteten har aldrig været bedre på en tablet – nogensinde. Denne iPad har en skærmkvalitet, der er langt bedre end de forrige iPads. Ligeledes er byggekvaliteten rigtig høj, hvilket er grunden til, at denne iPad Air, er bedst i test.

Der er absolut ingen tvivl om at den bedste iPad man kan købe, det er en iPad Air. Om man vil have 16, 32, 64 eller mere hukommelse, er helt op til en selv. Ligeledes om man vil have 3G-connection, er også en smagssag. De fleste køber uden 3G-connection, da de blot har deres iPad hjemme. Men er du på farten – og har du iPad’en med, så kan 3G være en god ting (hvis du ikke bor i udkantsdanmark, hvor 3G-forbindelsen kan være meget dårlig).

Testen bygger naturligvis ikke kun på denne model, men alle iPad Air modellerne.

[button link=”https://boligstyle.dk/wupti/tablet/apple/iPad-Air” preset=”blue”]Gå til forhandler →[/button]

Apple iPad Mini – test 2014 / 2015

apple-ipad-mini

iPad Mini. Indtil for 2 år siden var der ingen der troede, at Apple ville sælge en iPad Mini. Det har de valgt at gøre – med stor succes.

Dog ikke med lige så stor succes, som med iPad Air. Dette skyldes ikke fejl eller mangler, da iPad Mini reelt set blot er en mindre og billigere udgave, end iPad Air. iPad Mini har nemlig næsten de samme specifikationer som iPad Air. En af de store forskelle på iPad Mini og de større (nye) iPads, er skærmkvaliteten. For at holde prisen i bund, har Apple valgt ikke at opdatere skærmen på iPad Mini. Reelt set har det været en fornuftig beslutning af Apple, da de dermed har kunne holde prisen nede – hvilket mange er glade for.

Skærmen er på ingen måde dårlig – den er bare ikke lige så god.

iPad Mini scorer i alt 77% i Forbrugerrådet Tænk’s test af tablets. Testens vinder, iPad Air, havde en score på 79%.

På trods af de få forskelle der er mellem iPad Mini & iPad Air, så er prisen meget anderledes. Den absolutte billigste model, koster blot 2089,- kroner hos Wupti.com. Dette er en meget billig pris, i forhold til iPad Air, som har en pris på den gode side af 3000 kroner.

[button link=”https://boligstyle.dk/wupti/tablet/apple/iPad-Mini” preset=”blue”]Gå til forhandler →[/button]

Samsung Galaxy Tab 4 10.1” – test 2014 / 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1''Den største udfordrer til Apples altdominerende tablet på markedet, iPad.

Samsung Galaxy Tab 4, som er den nyeste tablet fra Samsung, har fået en varm modtagelse. iPad er stadig altdominerende på markedet, men der er ingen tvivl om at Samsung er kommet et godt stykke tættere på blive en reel udfordrer til Apple, med deres populære Galaxy Tab.

Galaxy Tab har en rigtig god brugervenlighed.

Samsung har virkelig formået at skrue op batteriet. Eftersigende, selvom det er svært at dokumentere, skulle batteriet i en Samsung Galaxy Tab holde 10% mere end batteriet i de nyeste Apple iPad modeller.

Prisen? Meget den samme som iPads – dog lidt billigere. En normal Samsung Galaxy model koster mellem 2000 og 3000 kroner, mens du med en iPad sagtens kan komme til at give 4000 kroner. Så der er alligevel en forskel. Er du heldig, kan du endda finde dem til under 2000 kroner.

[button link=”https://boligstyle.dk/wupti/tablet/samsung/galaxy-tab” preset=”blue”]Gå til forhandler →[/button]

Microsoft Surface Tablet – test 2014 / 2015

Microsoft Surface Tablet

Tablet.. eller computer? Det kunne man fristes til at spørge ekspedienten i butikken. Faktisk er Microsoft Surface udviklet ud fra den metode, at man skal kunne bruge den som en computer. Det er lykkedes meget godt.

Microsoft Surface har aldrig rigtig slået igennem. Dette kan dog ikke skyldes selve produktet, da den har fået en samlet bedømmelse på 74 point i Forbrugerrådet Tænk’s test af tablets i slutningen af 2013. Dette er kun 5 point mindre end testens vinder, Apple iPad Air.

Denne tablet har et meget stort hukommelseskort på op til 512 GB, hvilket er meget mere end iPad’ens 64 GB (eller 128 GB).

Produktet får +’er gennem hele testen. Det eneste sted hvor man kunne ønske sig, at produktet var bedre, var når det kommer til brugervenligheden. Surface’ brugervenlighed halter efter – det er en teknisk iPad. Og netop derfor henvender sig Surface ikke til børn, eller mennesker, som skal bruge en iPad til holdning. Microsoft Surface henvender sig til folk, der skal bruge den til at arbejde på – skrive, surfe, researche, osv.

Prisen? Lidt højere end iPads.

[button link=”http://www.microsoftstore.com/store/mseea/da_DK/cat/categoryID.66342300″ preset=”red”]Gå til forhandler →[/button]

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen