Sæt lys på tilværelsen – også i din indretning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ret så afhængige af lys. Uden dét ville vi meget hurtigt miste evnen til at gøre noget som helst, især hen på efteråret og vinteren, hvor det bliver hurtigt mørkt udenfor. Det er kilden til tryghed og sikkerhed, da lyset sikrer, at vi kan færdes i byen og gaderne, selv efter at solen for længst er gået ned. Men lys er også meget mere end det.

Vi lægger måske ikke så meget mærke til det, men lys har også en stor indflydelse på vores følelser. Med den rigtige belysning kan du skabe enhver stemning, og det er derfor at det er en så vigtig og essentiel del af vores indretning. Det er noget af det første man lægger mærke til, når man træder ind i et rum, og derfor er det utrolig vigtigt, at lyset komplimenterer hjemmets og ens egen stil samt den atmosfære man ønsker ens hjem skal skildre.

Udover at være praktiske, fungerer lamper også udmærket som dekoration. I dag fås lamper i alverdens former og farver, og hvad end man er til bordlamper, gulvlamper eller loftslamper, er du garanteret at finde noget der passer ind i dit hjem.

Og hvad er så populært?

I Danmark – og i Skandinavien generelt – er vi rigtig gode til det med at lave lamper. Faktisk er vi så gode, at det skandinaviske design i dag er kendt og elsket verden over.

For hvert år der går, bliver trenden bredere og bredere. Det er ikke længere kun en enkelt farve eller form der er populær, men tit og ofte en række af meget varierede og anderledes produkter. Dette skyldes at der ikke længere er brug for at følge normen eller det der er ”mainstream”. I dag er der plads til at folk kan udtrykke sig lige som de har lyst til, og pryde deres boliger med inventar der får et hus til at føles som et hjem.

Med lamper er det ikke meget anderledes. Når man kigger på hvad der har været populært de sidste par år, er det tydeligt at folks smag er meget forskellig og bred. Men én ting er sikkert; jo enklere og sjovere, jo bedre.

Noget der især har været meget oppe i år, er betonlamper. Folk er begyndt at holde mere og mere af det rustikke look, hvilket kan ses i mange hjem, og ikke kun ved lamperne. Rustikke lamper ses heller ikke kun i beton. Det er fortsat populært med lamper uden lampeskærme, men hvor man bare en har en enkelt pære der enten hænger i en ledning, eller står på en fod.

En anden ting der har været et stort hit i år, er lamper i messing. Disse ses ofte i et simpelt og klassisk design, og det er specielt populært blandt bordlamper.

House Doctor – boligindretning i høj kvalitet

Som sagt er vi i Danmark eksperter i lampedesign og indretning generelt. Én af de førende virksomheder indenfor interiør og boligdesign er House Doctor. De er kendte for deres gennemtænkte design og lækre kvalitet, og deres produkter findes i hjem over hele verden. Noget der især går igen blandt House Doctors sortiment, er enkelthed og at de ikke er bange for at prøve nye og spændende idéer af.

Grundet deres simple design passer House Doctors lamper ind i de fleste hjem, hvor de hurtigt kan falde i med enhver stil. Lamperne er både simple og sjove, og du er næsten garanteret at finde det du leder efter, hvad end det er en lampe til skrivebordet, eller belysning på badeværelset.

Bloomingville – altid med på moden

Som en del af deres ideologi, er det vigtigt for Bloomingville, at deres produkter når ud til så bredt et publikum som muligt. For dem handler det om at skabe et udvalg, hvor der er plads til at udfolde sig og skabe sin egen stil.

Hvert år lancerer Bloomingville nye produkter og kollektioner, så man er sikker på altid at vide hvad der er populært og oppe i tiden. De er klar over at ikke to hjem er ens, og derfor går de meget op i, at deres varer kan kombineres og sammensættes på utallige måder.

Også deres lamper strækker sig over et bredt udvalg, med alt fra metal og glas til bambus og plastik. Hos Bloomingville findes der også lamper i både metal og beton, så hvis du vil være med på moden, kan du roligt lede blandt Bloomingvilles sortiment.

Du kan se et bredt udvalg af produkter fra Bloomingville og House Doctor på https://www.dubuy.dk/ som forhandler begge brands, sammen med mange andre mærker inden for brugskunst.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen