3 ting, du ikke kan undvære på dit motorcykelværksted!

Et værksted er som en velsmurt maskine. Tingene skal fungere på flere planer, tandhjulene skal gå gnidningsløst sammen, og alt skal gå som smurt. Derfor er der også ting, du bare slet ikke kan undvære på dit værksted. Ting, som ikke alene letter din arbejdsgang, men som også får enhver med en mekaniker gemt i maven til at juble.

Et værkstedsbord

Et godt arbejdsbord er grundpillen i dit værksted. Sandt at sige foregår meget af arbejdet med din motorcykel henover dyret, men derfor skal man ikke kimse af at have et godt bord, hvor man kan stå og fumle med delene, der bliver skruet af maskinerne. Desuden er det rart at have et sted, hvor man kan lægge alle reservedelene fra sig og kan danne sig et overblik over dem – uden at falde over dem på gulvet!

En lift

Hvis du har mere end et par års erfaring med at skrue på motorcykler, kender du alt til de ømme knæ, der hører med, når man skal ned på det ene knæ for at skrue i motoren. Det er der jo ingen, der er fan af, så derfor er en lift til auto og MC et must-have i garagen. Og når man bruger mindre tid på at blive øm i hele kroppen, kan man rent faktisk bruge mere tid på at skrue. Vi bifalder!

Reoler til opbevaring

Hvis du er, som mænd er flest, har du sikkert et arsenal af gamle reservedele liggende, som du har hevet af gamle biler og MC’er. Og med et værksted, der er indrettet med reoler, kan du rent faktisk også finde reservedelene igen, når du skal bruge dem!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen