Tæpper der kan bløde boligens udtryk lidt op

Væg til væg gulvtæpper er ikke så udbredte længere. De er også mere besværlige at rengøre end et træ- eller flisegulv. Det kan dog føles en smule fodkoldt eller meget klinisk hvis ikke der er lidt tæppe. Et godt sted at ligge et lille tæppe kan være lige der hvor du stiger ud af sengen om morgenen og sætter fødderne på jorden, under sofabordet eller spisebordet. Steder hvor du med et tæppe kan gøre det lidt mere behageligt for dine fødder at være. Små tæpper er også gode til at forene rum ved at skabe en linje eller gangbro fra det ene rum til det andet, eller skabe små rum i rummet ved at opdele områderne. Fordelen ved disse mindre tæpper er at de kan vaskes eller renses uden at det behøver at koste en masse tid eller penge. Samt at det er billigere at skifte disse ud når man bliver træt af mønsteret eller farven og trænger til noget nyt.

Lyst aflangt tæppeLight_pastel_mix

Dette tæppe er håndlavet og måler 75 x 200 cm. Det er lyst og roligt i farverne og af rigtig god kvalitet. Det ville være perfekt i soveværelset fra sengen og mod døren, for at skabe en slags gangsti. Denne type af tæpper er gode til at skabe sammenhæng mellem rum ved at føre fra det ene rum mod det andet. Hvis du har en lille størrelse der er ved at lære at kravle kan et tæppe være en fordel fremfor et glat trægulv. På den måde kan babyen bedre komme op på alle fire uden at glide rundt som bambi på glatis.

Kan købes hos Livingshop.dk, til 129 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Glide-fri måtte SKRIVERCOLLECTION_LOGO_dansk_designer_maatterSTONE

Når vejret byder på sne eller regn er det en rigtig god ide at have en måtte inden for døren, så skoene kan blive tørret af inden man slæber fodspor igennem hele huset. På fliser er vand måske ikke et stort problem men trægulvet kan ikke holde til det i gennem længere tid uden at tage skade. Så ud over at det er praktisk for at begrænse snavset er det også skånsomt mod dit gulv. Har du en terrase dør er det også en fin ide at have en måtte foran den. Forestil dig en sommerdag hvor børnene har leget vandkamp i haven og kommer løbende ind med våde fødder. På et trægulv eller fliser kan det godt skabe en farlig situation da der er høj risiko for at de glider.
Måtten er skridsikker og nem at vaske.

Kan købes hos Livingshop.dk, til 650 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Meget populært kugletæppePinocchio_Coral-Black_Ø90

Skabt af et væld af filtkugler i mange farver har Hay lavet et rundt tæppe i flere størrelser. De er håndlavede, og hver eneste kugle er filtet og syet sammen så det er ikke et billigt tæppe. Rigtig mange bruger tæppet et sted i boligen som de har et helt specielt forhold til. Der hvor de sidder og nyder udsigten, foran læsestolen eller i babyværelset hvor der bruges meget tid.
Denne her er 90 cm i diameter.

Kan købes hos Livingshop.dk, til 1695 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen