Giv din bolig en arkitektonisk og klimavenlig stil der holder

Klimavenlighed er i gang med at blive det nye sort. Klima er fremtiden, og klimavenligheden vil snart blive inkorporeret i alle aspekter af livet – også i din bolig. Det kan ved første ørekast lyde som noget dårligt. Skal der nu til at monteres mekaniske monstrummer på boligen, og skal boligen til at miste alt sin hygge og hjemlighed? Det behøver slet ikke være udfaldet. Tvært imod kan klimavenlige justeringer gøre boligen til et endnu bedre hjem. Som et skelet til de klimavenlige justeringer, kan du starte med at sørge for, at din bolig er ordentligt isoleret. Boligisolering gør, at din bolig holder på varmen, og gør boligen langt mere behagelig at bo i, både for dig og din økonomi.

Hvordan bærer jeg mig ad med omvæltningen?

Det gælder om at gå balancegangen mellem, hvad der er godt for klimaet, og hvad der er godt for dig. Hvis justeringerne både gør dig og klimaet bedre tilpas, så har alle vundet – og flere vil få lyst til at lave omskiftningen. Her er nogle ændringer, du kan lave allerede i dag:

  • Afskaf dit fyr el.lign. klimabelastende energiudledere. Disse er ekstremt belastende for klimaet og passer egentlig heller ikke ind i en modernistisk bolig.

  • Montér solceller. Solceller er allerede brugt af mange boligejere, og de vil kun blive endnu mere populære i fremtiden – det vil snart blive moderne at have solceller på taget. Du kan tage skridtet ind i fremtiden allerede nu og redde klimaet og spare penge på langt sigt.

  • Nye, modernistiske vinduer og døre. De ser både godt ud, og så holder de bedre på varmen, hvilket igen er godt for både økonomien og klimaet.

  • Også boligens interiør kan du justere i – det kunne f.eks. være nye hvidevarer med højere energimærker.

Nyt boliggrej kan både være smukt, klimavenligt og økonomivenligt.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen