Blomster i din bolig – glæde i vase

Det er måske en kvindeting, men kan blomster ikke også få dit humør til at stige flere grader? Det modstridende er så bare at jeg ikke er særlig god til at have blomster stående. De dør fordi jeg glemmer at vande dem eller også vælger jeg grønne planter der ofte er mere hårdføre end blomster. Men de har bare ikke samme effekt på min glæde. Jeg har derfor et mål om at blive bedre til at købe blomster, som så måske kun holder en lille uge, men det de skaber i rummet i perioden er det hele værd.

For at være parat til blomsternes indtog har jeg fundet nogle dekorative vaser der også kan bruges til andet end blomster. Så hvis der er perioder hvor der ikke er blomster til at pynte i dem kan de sagtens stå fremme med andet. F.eks forårsfriske grenne med knopper der er ved at springe ud, fastelavnsris eller andet årstidspynt.

Håndmalede vaser – unikke udtrykH9_102051_Agnes_Vase_H9cm_Black_hite_1

Normann Cph har lavet disse sort/hvide vaser som fåes i fire forskellige størrelser, både højde- og breddemæssigt. Hver og en er de håndmalede så din findes der ikke andre ‘kopier’ af. Den er naturligvis perfekt til friske blomster, men den kan også fungere som opbevaring til dine nybagte småkager eller som bowle til papirstykkerne når der lørdag aften skal leges gæt og grimasser. Størrelserne hedder: H 6 cm x W 5 cm; H 9 cm x W 7,6 cm; H 16,6 cm x W 18 cm og H 32 cm x Ø 13 cm.

Kan købes hos Livingshop.dk, fra 100 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Patineret grønt udtryk – gennemfør det naturligeHouse_Doctor_Vase_Ki0400

House Doctor har lavet denne vase der både i form og farve er speciel. Formen er kurvet og levende, mens farven er meget naturtro. Den er fremstillet i aluminium med en finish der nærmest ligner marmor. Dine farverige blomster vil helt klart pynte her, og måske endda nærmest føle sig hjemme, fordi farven ligner den skovbund de er plukket fra. Den måler: Ø 10/11 x H 14/15 cm

Kan købes hos Livingshop.dk, for 170 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Gennemsigtige vaser – se røddernehousedoctor_M14_10a

Disse vaser der fåes i tre forskellige farver og i tre forskellige størrelser er også et af House Doctors kreationer. Det er glasvaser med farvet glas: grøn, aubergine og grå. Her kan du skabe en helt anden form for glæde ved at hive en blomst eller gren op med rødderne og sætte dem i vand. Det skaber et mere levende udtryk. Udover blomster er de også perfekte til opbevaring af f.eks. korkpropper, glaskugler, børnenes perler eller andet du gerne vil vise frem.

Størrelserne er: Ø 9 x H 14 cm; Ø 17 x H 25,4 cm og Ø 21 x H 32,5 cm

Kan købes hos Livingshop.dk, fra 100 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Urtepotteskjuleren der ikke har noget at skjuleBoskke_Large_Cube

Superstudio Boskke har lavet en meget utraditionel urtepotteskjuler der i stedet for at skjule faktisk viser jorden og rødderne. Den er lavet i klar polycarbonat og findes i to størrelser: Lille: H 12,2 x  12,2 cm og stor: H 16 x Ø 16 cm.

Det er endnu en måde at se blomsternes vækst og denne her ville være fin til f.eks. krydderurterne i køkkenet.

Kan købes hos Livingshop.dk, fra 199 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen