Bordlamper – supplering til loftslyset

For at udnytte rummene i din bolig optimalt er det vigtigt at have forskellige typer af belysning. Loftslamper er nedadrettede, væglamper er ofte fleksible og kan pege flere steder hen og så er der bordlamper der kan lyse et hjørne op eller tilføje ekstra lys i et læsehjørne. Det er ikke alle der har bordplads til at der kan stå en lampe, eller bredde vindueskarme, der ellers også ville være et oplagt sted. Derfor er de lamper vi har fundet til jer i denne omgang også egnet til at stå på gulvet. Det skaber igen et andet slags lys. Det er forholdsvis ‘lave’ lamper så deres lys vil komme nede fra og op, hvilket kan give et flot inddirekte og varmt lys, uden at man bliver blændet.

Kuppellampe – rund og varm85264rondo

Meget sigende så hedder denne lampe Rondo, for den er helt rund. Den er lavet af opalglas og stål og måler 200mm i diameteren. Den kan monteres på væggen eller i loftet og bruges som bord- eller gulvlampe. Den skaber lys uden at trække opmærksomhed til sig. Det dekorative ved lampen er at den blender ind i omgivelserne og ikke med sit design tager opmærksomhed fra andet i rummet. Den er nem at flytte rundt på og kan passe ind alle steder.

Kan købes hos Bekko.dk, fra 219 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Mælkeskammel med lys i_tradition_milk_eg_sort

Norm Architects har skabt denne lampe der grangiveligt ligner en gammeldags mælkeskammel. Lampen hedder da ogsp Milk. Den er fremstillet af opalglas, ubehandlet eg og plastik. Ledningen der medfølger er 2,5 meter lang og kan fåes både i hvid og sort. Et andet lækkert feature er at der medfølger en lysdæmper. Designet er nordisk og passer godt ind i den nordiske indretning med hvide og lyse rum. Den kan anvendes både på et bord eller oven på en reol eller som gulvlampe, hvis altså du ikke er bange for at nogen sætter sig på den fordi den ligner en skammel.

Kan købes hos Livingshop.dk, fra 995 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Lampen der skaber lyse ideeridelampen-mathvid

Ideen bag lampen er at hver gang lampen tændes opstår der gode ideer. Det er ikke en dokumenteret effekt, men den skaber et smil på læben og det kan vel godt sætte kreativiteten i gang? Den er en sød og sjov lille tilføjelse til stuen, syværkstedet eller børneværelset. Den minder om Georg Gearløs’ assistent Lille Hjælper der også er en lille robot med en pære som hoved. Det er ikke nødvendigvis for lyskildens skyld at du skal købe denne her, men lige så meget for det lille smil du med garanti får på læberne når du tænder for pæren. Den findes i hvid, grøn, sort, orange og rød. De er alle med hver deres karakteristika, nærmest som om de har hver deres personlighed.

Kan købes hos Bekko.dk, fra 1195 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

 

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen