Uundværligt værktøj til dit køkken

Er det dig der står for madlavningen derhjemme eller vil du forkæle den der gør? Der findes tre slags mennesker. Dem der elsker at lave mad og som kan bruge hele dagen i køkkenet; dem der laver mad men som ikke nyder processen; dem der slet ikke laver mad men altid bestiller udefra. De ting vi har fundet til jer kan bruges af alle tre typer.

Hvis du elsker at lave mad har du også fortjent det helt rigtige værktøj. Det vil gøre din arbejdsgang lettere, så du får mere tid at gøre godt med.
Hvis du ikke nyder at lave mad, kan det måske være fordi du ikke har de rette redskaber. For dig gælder det om at få noget at spise og gøre det så hurtigt som muligt. Det kan det rette værktøj hjælpe med.Er du mere til take-away er der minimum et af de følgende foreslag du kan finde glæde i.

Chooper sæt – lynhurtig måde at lave salat påallig-3002

Der findes mange varianter af denne slags hakkeredskaber, der alle har det tilfælles, at de alle forkorter tiden i køkkenet betydeligt. Denne udgave kan lave tern og stænger ud af dine grøntsager og frugter. Den er perfekt når der skal laves blandet salat til aftensmaden eller hvis desserten står på frugtsalat. Hvis du vil lave dine egne pommesfrites kan chooperen forvandle dine kartofler til ensartede størrelser. Det bliver altså nemt at varme dem i ovnen, fordi de alle skal have samme tid.
Alt den sparede tid kan du brug til en ekstra ret eller til, at få styr på køkkenrodet allerede inden du sætter dig til bords.

Kan købes hos Whiteaway.dk, for 399 kr (før 555kr). Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Braun blender – testvindende maskinetyPm_AjVnKhgJzVL.encrypt

Hvis du ikke allerede har en blender så er det på tide. Denne vidunderlige maskine kan tilberede måltider til farten eller til et let måltid. Den gør dine supper helt bløde eller din fars til frikadellerne lind. Noget der er blevet rigtig moderne de senere år er smoothies. Lav dem af frugt, juice eller yoghurt samt isterninger. Det er et frisk morgenmåltid eller fyld det i en flaske og tag det med på farten som mellemmåltid i løbet af dagen.

Kan købes hos Whiteaway.dk, for 454 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Trådløs højtaler – dans rundt mens du laver madKreafunk14_amove_blue

Kreafunk har lavet aMOVE som er en trådløs højtaler der kan kobles til din smartphone eller tablet via bluetooth. Den har 30 meters rækkevide og tyve timers batteritid. Madlavning behøver ikke længere være brummen fra ovnen, piften fra kogende kartofler og larm fra emhætten. Nu kan du høre din yndlingsmusik samtidig med at du tilbereder maden.
Hvis du er en af dem som ikke selv laver mad fungerer det mindst ligeså godt når du står i køkkenet og skal pakke den hjembragte mad ud og selvfølgelig også i alle andre rum i dit hjem.

Kan købes hos Livingshop.dk, for 749 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen