Stearinlys, til alle dem der gerne vil skabe en hyggelig og lun stemning

Stearinlys hører ikke kun jul og vinteren til. Enhver aften kan bruge en hyggelig stemningsspreder der skaber et lys som familien samles omkring. Der findes et utal af former og størrelser i lysestage/holder kategorien. Det er vigtigt at du gør dig overvejelser omkring hvilken funktion dine stearinlys skal have. Skal det være den primære lyskilde når i spiller et spil f.eks. så er et fad med mange fyrfadslys være smart, men er det til pynt i vinduet kan en lysestage med et flot design være at foretrække. Vi har samlet nogle eksempler på forskellige anvendelsesmuligheder, også til jer der er sarte over for lugten og røgen fra lyset.

Stål lysestage – simpelt moderne designnicholas_oldroyd_no_1_st_l

Designet på lysestagen er meget tidstypisk i valg af det lidt mere rå materiale (som f.eks. metal, beton, kobber m.fl.). Formen er karakteristisk og tiltalende, både fordi den er smuk, fordi man selv kunne forsøge at lave formen og fordi der er uendeligt mange kombinationsmuligheder. Stagen findes i stål, sort, messing og kobber og de kan sættes sammen med forskellige farver lys. Kun fantasien sætter grænser.

Kan købes hos Livingshop.dk, for 149 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Naturligt duftlys – skaber ro og renser rummet for negative energierkarmameju-spa-naturligt-duftlys-02

Denne variant med en beroligende og dulmende duft er en af de fire varianter serien Karmameju duftlys rummer. Disse duftlys siges at brænde renere og roligere end traditionel parafinvoks. Det er derfor godt til hjem med allergikere, babyer og folk der har lungelidelser. Brændtiden er ca. 35 timer, så det kan bruges mange aftener i streg.

Kan købes hos Allerdesign.dk, for 249 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

LED stearinlys – uden alle farerne3stk-led-stearinlys-med-fjermbetjening

Det er et faktum at stearinlys udleder forurenede partikler der ikke er gode for os at indånde. Hvis du ikke vil undvære hyggen ved stearinlys er de batteridrevne varianter af lyset en god løsning. Disse lys kan indstilles i farvenuance og om flammen skal være rolig eller ’flammende’. Der følger en fjernbetjening med hvormed der kan indstilles en slukketid men også en start tid. På den måde kan lyset også være med til at skræmme eventuelle indbrudstyve væk, når du ikke selv er hjemme. En anden klar fordel er at der ikke er nogen brandrisiko forbundet med brugen. Børn eller dyr der ved et uheld vælter lyset på gulvet kan ikke skabe risiko for brand eller oprydningstid når stearinet skal fjernes fra gulvtæpper. På sygehus og i plejehjem er det mange steder ikke tilladt at have levende lys på grund af brandfaren, men med LED-lys er du ude over den bekymring.

Kan købes hos Bekko.dk, for 249 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

 

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen