Opbevaringsløsninger der pynter og skaber orden

Der er altid nogle ting vi ikke aner hvor vi skal gøre af. Det kan være småting som vi har brug for at være i kontakt med jævnligt eller ting der skal kunne findes hurtigt hvis der er et behov en gang i mellem. Det kan også være elementer i din bolig som du gerne vil vise frem. Det kan være tæpper, håndklæder, børnenes legetøj m.fl. Det kan også være at vasketøjskurven har brug for en afløser. Der er mange tendenser i øjeblikket der både fordrer organisering og dekorative karaktere.

Pocket organizer – til de småting der ofte gemmer sig3820_Pocket_Organizer_5Colors_On_Ro_(3)

Denne væghængte ‘lomme’ fra Normann Copenhagen er perfekt til småting i alle mulige afskygninger. Der er lavet fire forskellige størrelser i seks forskellige farver. Du kan skabe dit eget udtryk med mix og match med alle disse farver og størrelser. Måden hvorved de monteres på væggen gør det let at tage dem ned og rengøre og materialet de er lavet i er også rengøringsvenligt. Vægbeslag følger med.
Den kan bruges på kontoret til clipsmaskinen, saksen, kuglepenne, overstregningstucsher eller andet. I køkkenet til opvaskebørsten, krydderurter, krydderier eller indkøbsblokken. I badeværelset til tandbørste og tandpasta, hårbørste, barbermaskine osv.

Farverne er: hvid, grå, sort, grøn, rød og orange.

Målene er (fra mindst til størst:)
H 8 x L 16 x D 7,3 cm
H 10 x L 13 x D 5,4 cm
H 14 x L 10 x D 7,3 cm
H 19 x L 28 x D 8,8 cm.

Kan købes hos Livingshop.dk, fra 99 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Trådkurv – til ting der gerne må seshouse-doctor-kurv

Trådkurve er meget populære i indretningen og de fåes i mange forskellige størrelser, afskygninger, udformninger og farver. Denne her fra House Doctor er fremstillet i sort jern og har målene diameter: 32 cm, højde: 25,5 cm. Det er altså en af de mindre eksempler på en trådkurv. Det de oftest bliver brugt til er slumre-tæpper, rene håndklæder, indpakningspapir, paraplyer i garderoben, børnenes legetøj eller magasiner. Denne her størrelse er oplagt som frugtkurv på spisebordet eller dit strikketøj.

Kan købes hos Allerdesign.dk, til 385 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

Vasketøjspose med printHousedoctor_vasketøjspose_instruktioner(3)

Der findes mange forskellige løsninger til det beskidte vasketøj. Det kan være en plastik kurv, en flettetkurv med et låg der klappes ned eller en vasketøjspose. Denne variant har stive sider der gør at den kan stå selv. Materialet den er lavet af og den PE-coating der er på gør at du kan bruge den til alt dit vasketøj, også det fugtige, uden at det laver skjolder på stoffet. Der udover er ‘posen’ let og har hanke så det er let at tage den med i vaskekælderen eller på en runde i huset for at samle efterladt beskidt tøj op. Udover det praktiske aspekt er den samtidig også flot at se på. Den er dekoreret med vaskeinstrukser der naturligvis er brugbare men også en fryd for øjet, med dens typografiske udtryk. Den måler 40 cm i diameter og 50 cm i højden.

Kan købes hos Livingshop.dk, til 100 kr. Læs mere om produktet og gå til forhandler, klik her

 

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen