Indret med smukke glødepærer

0

Glødepærens popularitet har i den grad taget de danske hjem med storm. Vi ser dem overalt i sin enkelhed, som en del af en lampe eller lyskæde, og vi har dem gerne i flere rum i boligen, da glødepæren har et enkelt og hyggeligt udtryk. Glødepæren kan bidrage med mere end de traditionelle elektriske pærer, som normalvis fungerer som almen belysning. Modsat fungerer glødepæren som en del af indretningen og giver et tilmed æstetisk udtryk.

Når glødepæren kombinerer lys og æstetik i ét

Som nævnt er den elektriske pære blot en lyskilde, der skal hjælpe rummet med at blive oplyst, men modsat glødepæren kan man med den slags lyskilde skabe en moderne og stilbevidst indretning. Man kan hænge glødepæren i al sin almindelighed i en farverig ledning og en pæn fatning og kombinere lys og design i ét. Man kan også sætte flere glødepærer sammen og skabe et større lysområde, og har man lys dæmper på, kan man samtidig opnå et hyggeligt, dæmpet belysning.

Glødepære som bordlampe

Der findes også de lamper, hvor en glødepære gør sig bedst ud. Det er både som bordlamper, væglamper og loftslamper. En glødepære kommer bedst til sin ret i en skærm, der er transparent så man netop ser pæren i sin enkelhed og smukke udtryk. Mange glødepærer er efterhånden også designet med et udtryk som levende lys, da glødetråden i pæren er formet som en slags flamme, og med den gullige glød vil skæret fra pæren fremstå varmt og hyggeligt.

Har man en stor kærlighed til glødepærer, og mangler man en bordlampe, har By Holmer designet en stående lampe i form af en stilfuld glødepære, der lyser smukt men afdæmpet op. Det er en lampe designet i kombination af flot enkelhed med en tidløs elegance. Materialet er produceret i ren messing eller aluminium og fremstår yderst kvalitetsrigt og med ægte danskhed i fokus.

Share.

Leave A Reply