Hæv energiniveauet med sol og frisk luft

0

Det mentale helbred afhænger ofte af kroppens energiniveau, som kan være for lavt grundet manglende sol og frisk luft. Men med jævnlig optagelse af solens stråler kan det ændres. Solen styrker nemlig produktionen af kroppens D-vitamin, og frigør lykkehormonet, serotonin. D-vitaminet styrker knogler og muskler, hvor serotonin hæver energiniveauet. Det er derfor vigtigt for dit helbred at optage sollys ved at opholde sig udenfor. Endda selvom det er gråvejr! Og ofte må det ske i fritiden, hvis din arbejdsdag foregår inden døre. Det er ideelt med et uderum i hjemmet til at kunne opfylde behovet for mere energi, om det er en altan eller en terrasse.

Udendørs privatliv

Det kan føles mere besværligt at komme ud i den friske luft, hvis man bor i et lejlighedskompleks uden altan, end hvis man har en have eller terrasse man kan træde direkte ud i eller på. Derfor ender det ofte med hygge i sofaen fremfor at være udendørs, og man får ikke den tiltrængte mængde D-vitamin. Så hvis man ikke orker turen i gården eller parken eller ønsker mere privatliv, når man slikker sol, er en altan en god løsning. Altanen kan fungere som et ekstra rum i boligen, der kan indrettes på mange måder med hyggelige siddepladser, planter og lyskæder eller en liggestol til de lune eftermiddage med en. Læs her for at udforske mulighederne for, hvordan en altan kan anvendes, og få rådgivning i monteringsprocessen af folk med mere end 30 års erfaring i altanprojekter.

Kvalitetssikring

Altaner findes i mange forskellige former og udgaver, og kan både monteres ud til gaden eller gården. Det kan derfor være svært at beslutte sig for en løsning i det store udvalg, og at sikre sig, at projektet kan gennemføres. Derfor er det smart med guidning gennem de mange altanmuligheder, så du kan få en skræddersyet en løsning til det behov du har. Men det vigtigste er, at kvaliteten af altanen er god. Det kræver, at der er styr på diverse sikkerhedsforanstaltninger. Det kan nemlig betyde, at altanen holder i mere end 30 år, og medføre en stor værdiforøgelse på boligen. Udover at øge boligværdien, kan en altan være med til at optimere indeklimaet. Det skyldes, at en dør giver mulighed for mere gennemtræk og bedre udluftning, hvilket er vigtigt for at føle sig tilpas og have overskud i hverdagen.

Share.

Leave A Reply