Få hjælp og gode tips til at vælge den rette udendørs belysning

0

Hvad betyder vores udendørs belysning egentlig? Hvilken form for lystype bør vi implementere ved hoveddøren, garagen, terrassen osv.? Find gode tips til din udendørs belysning nedenfor.

Lamper ved hoveddøren

Lamperne ved husets hoveddør er noget af det, som dine gæster vil lægge mærke til som det første, når de ankommer til din bolig. Derfor er det også vigtigt at vælge noget lys, der indbyder til hygge og byder alle velkommen. Er der trapper op til hoveddøren, bør du være mere fokuseret på belysningen, og lyset ved hoveddøren skal samtidig kunne gøre det nemt at se ringeklokke, lås, dørskilt osv.

Hvis din hoveddørs belysning er tilpas oplysende, kan det også være med til at afvige indbrudstyve i at bryde ind i huset.

Lamper ved garage og redskabsskur

Arbejdsbelysningen i forbindelse med redskabsskuret er vigtigt, så du kan se, hvad du leder efter af værktøj og haveudstyr. Også en god idé når du kommer hjem i mørke med cyklen.
Ligeså er det vigtigt at have en ordentlig belysning ved garagen og carporten, så du kan orientere dig, når du kommer hjem med bilen om aftenen.

Oplys havegange og undgå skader

Ingen er interesseret i at falde eller vælte om på en mørk sti i haven, så sørg for at have små oplysende havelamper omkring små havestier eller ved havelågen. Det er både til gavn for dig og dine gæster.
Placer belysningen i et lavt niveau, så trin og evt. legetøj på jorden kan ses.

Terrassebelysning

Tendensen med at vi opholder os mere og mere ude, lægger op til større lyst af udelivsindretning og dekoration på terrassen. På samme vis gælder det belysningen, så vi ud på de sene sommeraftener kan sidde på terrassen og stadig have udsyn til resten af haven.

Terrassebelysningen kan både vælges i forhold til dekorationen og lysstyrke set inde fra huset, men også hvordan det ser ud, når man opholder sig uden for.

Undgå for mange kraftige spots, da det ikke vil give en hyggelig stemning. Du kan eventuelt overveje at hænge en smuk lyskæde op, hvis du har en overdækket terrasse. Det giver både en hyggelig stemning ved terrassebordet, men også når man sidder inden for i sofaen og kigger ud. Find udendørslamper til boligen online.

Share.

Leave A Reply